En las franquicias pannus contamos con la mejor selección de productos de panadería

ELS NOSTRES
PRODUCTES

En Pannus la tradició i l´artesania és present en cada un dels nostres productes. Cinc generacions han cuidat el saber fer en cadascuna de la fórmules de tots els productes. Les millors matèries primeres, juntament amb processos d'elaboració tradicionals donen aquest valor afegit, que en el mercat actual és difícil de trobar.

Pannus elabora tots els seus productes de forma artesana. En ells podem trobar pans de textures, formes i sabors diferents. Pans amb gran hidratació gràcies a les fases de repòs del seu pastat, això afavoreix la seva conservació. Comptem amb més de 60 varietats de pa.

El pa, l'element més bàsic de la nostra dietètica reneix en l'estil més autèntic, el pa fet com abans. Busquem la recuperació dels processos més artesanals vegada d'innovar en les nostres creacions de pans amb diferents tipus de cereals i ingredients gastronòmics. La nostra intenció és respectar l'elaboració del nostre producte realitzant fermentacions llargues, utilitzant massa mare natural i coent en forn de sola de pedra.

Hi ha diferents tipus de masses mares, entre les quals destaca la massa mare natural o 'levain' que fermenta a partir dels propis llevats dels diferents ingredients, sense cap aportació de llevat de laboratori.

L'ánima del pa és la massa mare natural que afegim durant el pastat. Aquesta massa que abans hem fermentat lentament, proporciona qualitats organolèptiques com el gust, l'aroma, la textura i el color al pa. A més, la seva llarga fermentació proporciona volum i esponjositat, fa que l'escorça sigui més cruixent i saborosa i amb una major conservació.

Utilitzant farines de primera qualitat de blat, d'espelta, kamut, sègol, Tritordeum, de malta ... busquem retrobar els sabors autèntics amb el toc àcid del pa rústic, de molla humida i esponjosa, crosta cruixent i caramel · litzada. Però també ens mou la passió per innovar en nous sabors, textures i aromes combinant diferents cereals amb altres elements clàssics de la dieta mediterrània com les nous, xocolata, olives, sèsam, soja, pipes de gira-sol, ceba, formatge ...


BARRA D'1/4


BARRA MÀQUINA


BARRA SENSE SAL


BERNAT QUILO


BASTÓ ARTESÀ


CAMPELIN FRANCES


CASTELLANA


QUART CURT


fogasses PA MONTSERRAT


MINIS VARIATS


PA vilatà


PA SÈGOL 100%


PA DE L'ÀVIA


PA DE MEDI


PA DE MUNTANYA


PA DE NEU


PA DE VIENA


PA INTEGRAL


PANET CEBA


PANET PANSES I NOUS


PANS CUITS AMB FORN DE SOLA


RODÓ INTEGRAL 100%


RODÓ MANTEGA


ROSCA


Telera MÀQUINA


TOSCANA